Dubbelträning i Karlstad

Idag när jag vaknade vid 7.00 kände jag mig ovanligt pigg, så jag gick direkt ut med vår lilla hund Mimmi och kom igång ordentligt. Men det var ett måste då jag hade två fysträningar framför mig redan på förmiddagen. Så efter frukost bar det iväg till karlstad och gymmet för mitt grov-jobbar-fyspass. Trots att jag känt mig så pigg (förvånad) på morgonen fick jag snart äta upp det, benen kändes så svaga och ville inte alls att jag skulle lyfta mycket vikter...! Försökte så gott det gick att "peppa igång dem" men det gick faktist halvdant. Jag tog mig i alla fall igenom de tyngsta övningarna. Men på grund av min opepp var jag försenad och tog jag mig inte igenom hela programmet eftersom jag var tvungen att åka vidare. Jag träffade Lollo utanför badmintonhallen och vi gick in för att köra ett stenhårt konditionspass! Det gick inte ut på vem som vann utan att vi skulle få springa hela tiden! och gud vad jobbigt det var idag!, men mycket bra! VI kan nog vänta oss en del träningsvärk : )


Efter en tuff timme på banan tog vi oss för att äta en välbehövlig lunch i stan, båda åt spenatsoppa med ägghalvor! mums! och pannkakor med sylt och grädde till efterrätt, då mådde vi! Det var späckat schema för båda systrarna larsson idag så efter lunch åkte Lollo till golfhallen och jag hade inbokad tid hos frissan. Man behöver lite tid att unna sig också! Så nu är jag nyfrissad och fin, känns skönt.

Nu står jag och fixar lite mat till resten av familjen som är på hemgång, blir lung hemmkväll! Imorgon kommer Martin hit också så det ska bli jätteroligt! : )

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-