Snö

Första snön för året, känns alltid lite som att ...."nu är det kört, nu går vi verkligen mot vintertider" : ), inga mer gröna golfbanor för detta året...det är då det är dags att göra som fåglarna och dra sig utomlands! På tal om det åker jag med syster Louise "Lollo" till Spanien och La Manga den 24e november för europatour kvalet. Jag ska själv inte spela/kvala men tog beslutet att följa med för att det kommer vara en mycket bra erfarenhet! Samt att se vad som krävs för att ta det steget. Vi kommer vara borta en månad vilket ger mig också möjlighet till massa utomhusträning! Perfekt!


Hemma i karlstad har det varit fullt upp med lite extra jobb samt fysträning. Jag och Lollo har alternerat träningen och kört badminton vid sidan som kondition! Riktigt roligt så länge vi inte tävlar, haha, för det där med att göra upp vem som är bäst sitter så långt inne för båda att vi helt enkelt skippar det, men mest för familjefridens skull! Jag har nu sådan träningsvärk från både badminton och fyspass att det inte finns! Men det är skönt!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-