Hon är tillbaka !

Hej!

Nu är jag tillbaka med skrivandet igen, efter ett litet vinteride och uppehåll fortsätter jag där jag slutade. Jag är just nu i mitt föräldrarhem i Forshaga. Dels för att börja min inomhusträning men också för att fylla på kassan och jobba lite. Lollo är också hemma nu vilket är jätteroligt, hon kom hit igår och det var vi tvungna att fira med att vi gick på bio och sedan var ute och åt, mysigt!

Idag var det helt frostvitt ute och det har inte varit många grader över noll !, börjar verkligen bli kallt hemma nu! Lollo och jag siktade in oss på att åka till karlstad för att köra lite badminton på förmiddagen. VI har ju en sak gemensamt systrarna Larsson, vi tar i för kung och fosterland för att få iväg den där lilla fjäderbollen! Kommer nog ha träningsvärk imorgon..


Senare på eftermiddagen åkte vi till karlstad golfhall för att köpa träningskort, hallen öppnade ju precis och vi trodde nog att någon skulle vara där och slå, men icke sa nicke, hallen gapade tom.. Hans blev nog glad att vi kom förbi för en pratstund i alla fall!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-