Alternativ träning !

Åkte hem till Karlstad idag (13 okt)!, jag åkte direkt ut till golfbanan för att träffa Lollo & Ola. Vi åt god pannbiff på karlstad golfklubb innan vi drpg igång träningen. Fint väder idag även om det nu känns att det blivit lite kallare. Såg på vädret att det ska bli snöstorm (!) i norra delar av landet! Det är sjukt, redan...jag har inte alls hunnit med!

Efter träningen med Lollo och Ola träffade jag Sara på klubben och vi gick ut för att gå nio hål. Det gick inte alls bra för mig och det kändes som att mina slag var borta...hur det är med golf, man kan bli lika förundrad varje gång. Dock fick jag ordning på dem lite senare vilket kändes skönt!


Efter träningen kände jag mig kall och såg fram emot vad jag, Lollo & Ola bestämt. Istället för att åka till gymmet som vanligt åkte vi till simhallen för att simma! Riktigt kul och jag kände mig taggad. Dock var det riktigt jobbigt, kommer inte ihåg att jag tyckte det var sådär jobbigt sist jag simmade! Men jag blev väl påmind kan jag tala om....


efter tio längder fick vi ta en paus för då kändes armarna som spaghetti och benen var stumma!, trodde aldrig jag skulle klara av det! Målet var 40 längder = 1km. Men vi tog oss runt!, lite skakiga efteråt men det var riktigt skönt! Eloge till oss : )

Kvällen blev väldigt lung eftersom vi var så trötta, men det är mysigt att vara hemma en stund igen!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-