Lugn dag i Linköping

Hej!

Min helg har varit fylld med roliga saker! Men jag har inte kunna skriva och berätta för att jag varit utan internet!, det blir det ändring på nu! : )

I fredags åkte jag och Martin till Kallfors, jag fick av Lollo när jag fyllde ett golfpaket på kallfors och därför åkte jag och Martin dit för att utnyttja det. När vi kom dit åt vi först lunch innan vi gick ut och spelade! banan var så fin och greenerna snabba! rekommenderar att åka dit och spela! Efter ronden var vi lite frusna så vi gick till bastun & relaxrummet för att värma oss! Det var helt underbart efter en rond golf. Vid åtta bar det iväg till resturangen för att äta 3-rätters middag! Den var hur god som helst och vi fick till slut en riktigt fin kväll i kallfors.

Dagen efter (lördag) åkte vi in till stockholm city för att göra stan och äta lunch och bara ha det trevligt. Det kändes hur lyxigt som helst att bara vara och vara ledig från klubborna en stund. Efter ca 8 timmar på stan var vi helt möra i både ben och fötter och bestämde oss för att åka till Ella där vi skulle sova över. Vi tog det lugnt och tittade på film, mysigt!

Igår var dagen också fullspäckad då vi först träffade Martins syster för att sedan göra saker på varsitt håll. Jag gick för att träffa Malin, Jossan och Pierre för att äta lunch innan vi tjejer skulle iväg till the studio och bli "modeller för en dag". Vi blev tillfixade och fick fotas i en studio i olika kläder och skor. Det var hur roligt som helst och vi fick en del bra bilder till slut!

Idag har jag tränat golf och sett lite ryder cup! Eftersom jag missat det hela helgen var jag överlycklig när jag fick lite tid hemma vid lunchen! Att det även sändes på tv10 var en förutsättning då vi inte har viasat golf. Vilken uppslutning det blev!, riktigt spännande och roligt att se när Europa vann! : )

NU ska jg bege mig ut för en liten springtur!, hoppas att det känns bra i knät!, jag vill verkligen fixa detta.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-