Träningsvärk

Jag har träningsvärk...och det beror inte på min "vanliga" fysträning på gymmet. Syrran och jag fick för oss att sätta igång ordentligt med yoga igen, det ger så bra balans och... ja vi gillar det helt enkelt : ) Men i alla fall, vi började med poweryoga 90 min, kanske inte så smart eftersom jag inte kört på ett tag och har nu fått världens träningsvärk, framförallt i armar och axlar. Stående "hund-positionen" är riktigt jobbig när man stått i den ca 30 gånger... haha

Men det var ett riktigt bra pass!, nu ska jag fortsätta med det kontinuerligt! Ärligt talat så tycker jag om att ha träningsvärk så länge det inte begränsar något annat.

Idag åkte jag hem till Linköping igen efter ca en vecka hemma i Karlstad och det känns bra att vara tillbaka i östergötland igen : ) Nu har jag en vecka framför mig med massa golfträning och fys! Men ska även försöka passa in att göra lite andra nödvändiga saker.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-