En eagle hjälpte mig till klarad cutt

Imorse vaknade jag med vinden och regnet piskande mot rutan, det blåste 20 s/m här i Mölle!! Jag fick snart ett sms där det stod att starten var framflyttad en timme pga regnet som kommit hela natten. Fick därför en lung morgon och passade på att strecha lite extra inna jag åkte iväg till banan vid halv elva. Min start var framflyttad till 12.10 vilket gjorde att jag fick tid att äta lunch innan : )

Rundan idag började väldigt fint med bra slag och två riktigt bra birdiechanser de tre första hålen. Men jag får ju inte i puttarna! Blir stressad av att vi ligger mer än ett hål bakom bollen framför och det gör att jag gör två riktigt dåliga bogeys på både fyran och femman. Det fortsätter i samma anda med både par och boegys omvartannat. Det känns som att rundan idag var en kamp mot att hålla humöret uppe och utöka mitt tålamod. Är jag bara ödmjuk mot spelet får man tillbaka det genom att sätta puttar och få en bra score. På 14e hålet fick jag dock tillbaka alla missade puttar!, jag <strong>sätter</strong> nämligen ett 99 m slag på par femman! Noterar en eagle och det kändes faktiskt som om man gjort en HIO när jag plockade upp bollen. Wedgen var riktigt bra slagen så det är extra roligt.

Dock avslutar jag rundan <strong>tungt</strong> med tre missade greener sista tre hålen och ingen up- down. Tre bogeys sätter punkt för min upp och ner runda och jag är besviken på dagens spel. Fokus, tålamod och hårdträning blir mitt recept till nästa tävling. MEN det är en dag imorgon också, även om jag är sista person att klara cutten är jag ändå med imorgon och har siktet inställt : )

Nu ska jag, syster och mamma äta lite mat och ladda för imorgon.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-