Blåsigt värre!

Hej!

Nu har jag spelat första varvet på Mölle och Nordea. Jag är inte nöjd med resultatet eftersom det innehåller många onödiga bogeys och vissa dåliga slag. Kom in på +8 idag och ligger nu 26a så det är väldigt höga scorer från hela startfältet. Det beror på att det blåst jättemycket idag. På tvåan siktade jag ca 20m höger om green, hade lite draw i bollen och den drev genast 40 meter och det resulterade i en miss på vänstersidan!, otroligt! Första nio var slagen dock inte med mig och jag missade 7 av nio greener, chipparna/pitcharna satt inte tillräckligt nära för att rädda paren och det blev endast en up & down. Tungt!

Men efter första nio var spelade gick jag ut med inställningen att nu ska jag bara köra!, jag "bryr" mig inte längre om scoren utan bara kör. Det blev genast mycket bättre slag och jag satte alla puttar. Sista nio spelade jag väldigt enkel golf, ut i fairway och upp på green. Så enkelt golf kan vara ibland : ) Dock blev de två bogeys sista nio men de kommer nästan alltid någon bogey även när man spelar bra så jag är nöjd ändå.

Nu sitter jag i soffan i Möllehuset och tar igen mig lite, man blir helt urblåst i huvudet när det blåser som det gjort idag. Men jag känner ändå att jag har lite energi kvar så det blir ett pass på flow-in mattan senare.

Imorgon går jag 11.10 så det är lite senare än idag. Tara & Rebecca är trevliga så vi har roligt i bollen vilket är kul. Jag är laddad för en ny dag på banan! : )

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-