Vilken gårdag!

Hej!

Jag kunde inte uppdatera min hemsida igår eftersom jag var utan internet. Jag spelade klart min tredje runda på waxholm som var näst intill likadan som andra rundan, många greenmissar och någon enstaka up and down. Ett vatten besök på sexan krävde också en bogey. Jag hamnade på "fel" sida green flera gånger och fick många tjock-chippar, de var svåra och jag räddade aldrig paren. Jag hade i alla fall väldigt trevligt med Sandra Carlborg som jag spelade med. Men men, jag kan och vill inte deppa ihop även om tävlingen inte alls kändes bra för jag fyllde ju faktistk år igår : ) Så syster, som kom trea igår (grattis!) och Martin och jag åkte in till stockholm för att göra något roligt av kvällen. Vi var trötta men bestämde oss för att ta en sväng på grönan för mat och lite åkande i attraktionerna. Kvällen blev väldigt lyckad, grillbuffe som var hur god som helst på Krejsys och nårga åk gjorde vår kväll.

Vi åkte senare vidare till scandic upplands-väsby för att övernatta innan det bar iväg hem till Martin och Östhammar. Känns skönt att jag har helgen att vila och träna på det som behövs innan Mölle som börjar igen på onsdag! : )

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-