Puttarna kostade mig mycket

Idag var det tungt på Waxholm för mig. Riktigt tungt.

Låter kanske helt knasigt att säga att mina slag var väldigt bra med tanke på min score idag. Men jag hade riktigt bra skjuts i klubban och drivern gick långt och rakt! Fick dock inte i mina puttar på green och det blev även fem treputtar! Efter femte hålet, när jag gjort min första treputt och puttat för långt på hålen innan fick jag som en "puttfrossa" som höll i sig i arton hål, kändes som jag gick och "letade" efter min känsla på greenerna. Antingen var puttarna 2 meter förbi eller 2 meter korta och de returerna går nästan inte att sätta. Nog om dålig puttning!, imorgon ska de i! : )

Martin kom till waxholm idag för att gå caddie till mig imorgon och det ska bli så roligt! Nu är det dags att få lite sömn och ladda om till imorgon, då går jag 10.30 i samma boll.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-