Inte min dag

Jag kände när jag gick ut idag att det skulle bli en bra rond, slagen kändes väldigt bra. Mycket bättre än de andra två dagarna och jag kände mig säker på puttningen. Med en bra inställning ställde jag mig på första tee och det kändes bra tills jag kom till hål 5. Där slår jag en mega-hook ner i vattenhindret på vänstersidan och gör en rätt dålig dubbel. Försökte hela tiden rätta tillbaka spelet som det var de första fyra hålen och komma i bra harmoni men jag tycktes hamna i både bunkrar, tjockruff och vattenhinder. Fick kämpa för paren och då inte inspel/puttar satt gjorde jag mina bogeys. Inte en birdie gjorde jag idag så det kändes tungt.

Det här är en rond som jag bara får glömma, bryta ihop och ladda om till Waxholm Nordea som är nästa tävling! vi åker redan imorgon för inspel. Syster Louise spelade kanonbra sista ronden idag, gick -3!, och landade på en bra femtaplats! Bra spelat syster! : )

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-