Första dagen avklarad trots hanledsont

Från att ha haft jätteont i handleden och varit oventande om jag skulle klara av att spela gick jag ut idag utan förhoppningar. Det enda målet jag hade var att jag skulle slå var slag för sig och försöka ta mig runt. Och jag spelade bra, kunde inte ha spelat bättre idag! väldigt bra golf i arton hål så nu känns det jättebra! Jag är så glad att jag inte kände av handleden så mycket som jag trodde jag skulle, det går framåt!

Det var svårspelat på Landeryd idag med mycket vind och kyla. Slagen var bra men min putt- och chippning får all credd för vad jag scorade idag. Närspelet var riktigt bra och jag satte viktiga birdieputtar, tre stycken blev det. Sammanlagt gick jag +1 och ligger delad tvåa efter första dagen. Tack till Martin också som var caddie, vi hade jätteroligt på banan idag! Känner mig laddad inför rundan imorgon! Jag går 8.30 och i samma boll som tidigare + Martin som caddie.

Imorgon kör jag så det ryker! : )

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-