I Linköping för Landeryd

Nu är jag tillbaka i Linköping igen! Det var riktigt roligt att vara hemma en stund och träffa familjen samt Fredrik på golfbanan. Vi gick igenom nästan hela spelet och det känns bra. Dock har jag tränat lite fel i svingen i veckan så jag har grymt ont i handleden. Fick därför gå iväg till läkarn idag för att kolla upp det....det visade sig att jag har fått inflammation i leden. Jag vill så gärna spela tävlingen och ska försöka. Kanske får sänka mina mål men jag tror ändå att inställningen är viktigast. Den är i alla fall väldigt positiv :) Det ska bli riktigt roligt med tävlingsperiod nu igen!, först landeryd som börjar imorgon, sedan Waxholm och därefter Mölle!

Idag har jag varit på landeryd och tränat lite slag men mestdels puttar och chippar. Greenerna är riktigt bra och rullar bra, det här ska bli kul! : ) Imorgon går jag ut 11.40, med Cecile Eckbo, Do Palmgren och Martin som caddie : ), ska bli kul!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-