Stark ?

Idag har det regnat och regnat!, vet inte sist jag minns att det regnade såhär mycket. Till och med rangen på linköpings gk var stängd idag pga för mycket regn.

Jag höll ut i några timmar kring wedge- och puttinggreenen i alla fall. Även fast det var så blött att det klafsade var man än gick. Igår spelade jag nio hål och även då bildades floder när man puttade på greenerna, helt sjukt. Får hoppas för banans skull att det blir uppehåll en längre tid.

Efter träningen åkte jag en sväng till gymmet för att köra mitt andra av tre nya fyspass jag fått av Fredrik! Det är mest fokuserat på balans, bål och rygg vilket passar mig bra eftersom jag har träningsvärk i benen pga tidigare pass denna vecka. Men det är riktigt roligt att köra igång med fysträningen och få nya program! Även om jag kör rehab samtidigt är jag som alla "andra" idrottare sugen på att komma igång ordentligt, rehab är verkligen något som inte är roligt en längre tid!

I alla fall....i full gång på gymmet gick jag in för att köra rotation-pull, en övning som startar med en bål/höft rörelse som roterar för att sedan dra båda armarna åt motsatt riktning, svårt att förklara. Det som var lite roligt var att jag gick in för den till 100% och drog igång höften med ett ryck (plus armarna) så att vajern på maskinen hoppade ur!....stark?, jag vet inte....men det var lite pinsamt när jag fick hämta gymmets hantverkare som fick reparera maskinen! haha,

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-