Nordea Bråviken

et är första dagen på Nordea Bråviken och första riktiga tävlingen efter skadan och operationen. Förväntningarna kanske inte borde vara höga men spelet kändes väldigt stabilt på inspelet och jag är väldigt positiv till banan, den här gillar jag! Det ska bli kul att komma ut och lira igen!

Spelet fungerade hyffsat bra under varvet men jag fick inte till scoren riktigt som jag ville. Kul att drivarna satt där de skulle i alla fall! Jag gick plus 6 första ronden och ligger ganska långt ifrån klarad cutt. Men jag är hungrig inför imorgon och det ska bli kul att utmana banan igen!

Annars har vädret varit väldigt bra och banan är inte särskilt svårspelad eftersom vinden knappt ligger på där ute. Det finns några "självklara" birdiehål och det är roligt!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-