Lag SM Barsebäck

Nu har jag precis kommit hem från Lag SM på Barsebäck med Karlstad golfklubb. Vi spelade bra såväl under hela veckan och mitt spel kändes stabilt även om jag inte har kunnat träna så mycket senaste veckorna pga skadan i mitt knä. Men jag hoppas att det snart blir bättre. Grymt sugen på att komma igång ordentligt med både golfträning och fys.

Under veckan spelades sammanlagt fyra foursome, fyra bästboll och åtta singlar. Jag spelade första foursome med Sara och noterade +2, stabilt positivt spel som även visade sig vara bästa score! Lollo & Frida hade även de stabilt spel som landade på +3. I bästbollen gick jag & Sara +2, Lollo & Issa -1. Efter inledande dagen ledde även Karlstad gks damer !

Dag två spelades singlarna och vi hade det tuffare på banan. Mitt spel svängde från superdrivar till riktiga bottennapp, dagens singlar noterade, +1, +1, +12, +14.

Dag tre var det återligen dags för foursome och bästboll, jag och sara hade inte samma flyt som första ronden och slutade på +9, Lollo & Frida detsamma +9. Bästbollen var både upp och ner för Karlstads damer där vi för första gången bytte partners, kanske var en bidragande faktor till resultaten, +9, -4. Vi behövde fyra bra singlar nästkommande dag för att vara med i spelet igen..

& det bjöd vi på!, jag och syster Louise spelade på par medan de andra hade +3 & + 9. Mitt spel flöt på otroligt bra och det var så roligt att äntligen få utdelning från all nedlagd träning och slit! Det resulterade till att vi till slut landade på en 5e plats vilket är väldigt bra gjort! Vi var ett stolt Karlstadlag som åkte från Lag SM Barsebäck för den här gången, kanske blir det där nästa år igen? Det hoppas vi på!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-