Mina sponsorer

Jag vill tacka alla sponsorer som ställer upp och gör min golfsatsning möjlig. 

Jag representerar Karlstad Gk när jag är ute och tävlar. Jag är mycket stolt över detta och väldigt glad att ni finns som ett så stort stöd och bollplank för mig. Speciellt nu när jag gått igenom en föränderlig tid, ni har varit extra stöttande, något jag uppskattar och är väldigt glad för. Tack Karlstad Gk!

 

Galvin Green är min nya klädsponsor f.r.o.m 2013. Jag är väldigt glad för det nya samarbetet & att Galvin Green stödjer mig i min satsning!

 

Galvin Green är ett utav det ledande företaget inom högpresterande golfkläder. Deras funktionella design & höga kvalité stödjer en naturlig golfsving. 

 

PING är min sponsor sedan hösten 2011. Genom dem får jag min fina golfutrustning samt golfbag. Jag är mycket tacksam för vårat samarbete och ser fram emot att slå drömslag med klubborna på banan!!


" PING är ett familjeägt företag som grundades 1959 i Karstens Solheims garage, det är idag synonymt med innovation, kvalitet och service inom golfvärlden"

Från och med hösten 2011 sponsrar GoCoCo mig med riktigt coola strumpor, som dessutom är nytänkande i dess material. Jag får i samband med min träning och mina tävlingar synas i rosa, lila och gula nyanser! Vilket jag är mycket stolt över : )

 

"Gococo strumpor håller dina fötter torra och fräscha hela dagen tack vare funktionsmaterialet Cocona som kapslar in fotsvettslukten och är snabbtorkande"

Från och med 2011 sponsrar Niki's Balans mig med massage, Hot Stone massage, laserbehandling, ljusterapi och flera avslappnande behandlingar. Jag ser detta som en stor tillgång för min golfsatsning då det är minst lika viktigt att ta hand om kroppen som att stå på golfbanan och slå bollar.

 

Karlstad Rotaryklubb stiftad februari 1933.

Rotarys syfte är att verka för tjänandets ideal som grundval för all rättskaffens gärning.

Rotaryvision 2020: Rotary är ett vitalt, välsett och attraktivt yrkesnätverk som gör humanitära insatser och verkar för fred.

 

Jag är så glad över att Rotary Karlstad vill vara med och göra min satsning möjlig, tack!

Sedan vintern 2011 sponsrar SATS Karlstad (Färjestad) mig med träning i deras fina gym. De kan erbjuda kettleballs, redcore och en hel massa mer. Jag ser fram emot vårt nya samarbete!!

 

"Färjestad City, är ett nytt och fräscht träningscenter! Här har man älvutsikt från konditionsmaskinerna, öppna ytor, rehab-träning, redcore, gruppträning, fria vikter etc"

 

Alla vackra bilder samt bildspel som ni ser på min hemsida har min fina vän och fotograf Emelie tagit, företaget ESS-foto. En mycket duktig och engagerad fotograf med en hel portion begåvning för naturligt fina bilder!

 

"ESS Foto - Hela livets fotograf"

Redcord är från och med 2012 min sponsor vad gäller träningsmetod. Övningarna i redcord är oändliga och de tränar hela "konceptet", jag gör övningar i dem för att träna upp bålstabilitet, balans samt styrka. Det är mycket viktigt i min golfsving där en stabil rörelse och golfsving ger bra resultat!

Reklamaktiv är min sponsor som levererar logotyper till min bil samt tryck till mina t-shirtar. Tack Reklamaktiv för att ni vill vara med och hjälpa mig framåt i min satsning!

 

 Min rosa logotype "Caroline Larsson golf" är gjord utav Malin Björling. Malin är riktigt grym på design och jag är stolt att få visa upp en så snygg logga för mig och mitt företag, tack! 

Bli sponsor ?

Är du/ditt företag intresserad utav att sponsra mig?, Vill ni synas här?

 

kontakta mig på, carroica@hotmail.com