Caroline Larsson Enterprise AB

Föreläsningar


Enastående, som föreläsningen heter berör många områden inom livet, främst handlar den om livsglädje och inspiration. Den berättar hur ett livsavgörande val att amputera benet förändrade mitt liv drastiskt. Där glädje och en positiv syn kom att bli min viktigaste byggsten för min inspiration till nytändning. Resan tillbaka till livet och till golfen. Hur jag hittade lyckan och kunde fortsätta med ännu större glädje än förut. Den förändring jag gick igenom kom att ge mer positiva saker än jag hade kunnat ana....

 

 

Carolines föreläsning inspirerar alla typer av åhörare. Hon berättar om sin dramatiska livshistoria med en unik attityd till de händelser som förändrat hela hennes livssituation. Att få insikt i att du kan förändra din egen livssituation med hjälp utav tanke och inställning gör att du öppnar vägarna för att utvecklas som människa. Att gå rikare från en förändring är Enastående, genom att se den som en erfarenhet och en upplevelse blir det lättare att också acceptera det som något som tagit dig vidare i din personliga utveckling. Hur kan vi nå våra skyhöga mål och drömmar?, Caroline berättar om sitt eget framgångsrecept, hur hon når sina åtrovärda mål. Föredraget tar med dig på en Enastående resa om inspiration, mod, självinsikt, livsglädje, där en dramatisk berättelse tar plats i föreläsningen.

 

 

 

 

                            "Fear Less - Live More"

Mitt motto som påminner mig varje dag hur jag vill leva livet.

"CV":

Jag har genomgått kursen TUFF* för Lasse Gustavsson och Henrik Mattson. Två utav sveriges mest erfarna föreläsare. En kurs över 5 dagar där jag fick lära mig allt inom föreläsarkonsten!

 

TUFF* = Träning och utveckling inom föreläsarkonsten

 

 

 

För att boka mig som föreläsare, kontakta mig på,

carroica@hotmail.com

"Caroline är en modig tjej & det är härligt att höra hennes positiva inställning till de utmaningar hon har ställts inför. Jag tror att hennes historia kan inspirera andra att se möjligheter & ta fram det positiva även när man utsätts för problem & svårigheter på vägen att nå sina mål."
- Annika Sörenstam, Golflegend