Tacksam!

Hej

Igår var en dag full utav nya erfarenheter, möten med nya intressanta människor och såklart mitt föredragshållande! Jag är så otroligt imponerad utav all den fina energin jag får tillbaka från alla åhörare under och efter mina föreläsningar. Responsen från er rör mig väldigt mycket och det är i dessa stunder som jag inser vilket enormt privilegium det är att få prata inför underbara åhörare! Det är på grund utav er som jag kan göra det jag verkligen älskar, att inspirera med mina föredrag!

Igår pratade jag mycket om mål och hur vi kan hämta kraft att tro på våra drömmar, jag nådde ett utav mina mål igår, som var just om att prata på CCC. För mig infinner sig alltid en känsla utav tomhet när jag har uppnått ett mål, det man har planerat för och förberett sig på är precis borta. Även om tiden emellan gamla och nya mål är väldigt kort så är det en känsla jag uppmärksammat och jag tycker att det är helt rätt att den finns där, ett mål som vi strävat efter förtjänar ett fint avslut och ett avtryck i våra liv, det är viktigt för mig att reflektera över sådana mål. Men, även om vi befinner oss mitt i ett projekt eller precis har avslutat ett, vart är du just idag? 

Kram Carro 

Bilden är lånad utav positiv-psykologi.se

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-