Tävling avslutad!

Hej!

Igår kom jag hem feån Holland där jag spelat tävling, det var en tävling på handi touren i europa. Jag åkte dit med höga förväntningar, spelet känns grymt och jag siktade mot låga scorer. Speciellt då allt kändes så bra samt att kroppen är super och energifylld!!

Banan hade mer vattenhinder än någon bana jag någonsin spelat förut och första ronden förlorade jag 6 bollar, det förstörde spelet och jag var väldigt frustrerad under ronden! Jag avslutade den första ronden och noterade: sämsta ronden i år.. :( dag två höll jag mig på banan men var alldeles för långt ifrån flaggan för att få en bra score. Det var mycket bättre än första ronden även om jag i det hela är missnöjd med tävlingen.

Nu är jag hemma några dagar innan jag åker till Barsebäck & lag sm på söndag!!! :D jag är så taggad och det ska bli så kul! Ny vecka - nya möjligheter!

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-