CORPO by Cerboni

Hej,

 

Jag vill skriva och tillägna detta blogginlägget Maria Cerboni som har grundat smycket CORPO by Cerboni. CORPO sär smycket mot kroppsideal, du är unik och ingen dig lik. 

Jag har fått möjligheten att bli en CORPO-Star och bära detta smycke!, Tack!, detta är jag jätteglad för!

 

CORPOS budskap är detta, 

"Vi föds alla i en kropp och alla är vi olika och unika. Din kropp passar just dig och dina behov. Det spelar ingen roll om du är lång, kort, smal, tjock eller om du saknar armar och ben, det enda som spelar roll och betyder något är att ge din kropp kärlek, respekt och tacksamhet för att just den är som den är."

 

Smycket CORPO har en unik design där ena armen är lång och den andra armen kort det samma gäller benen. Det här syftar på att ingen är perfekt utan alla är vi olika och har olika hinder i livet. Då du lär känna din kropp och älskar den så kommer den leka vidare med dig. Sluta jämföra dig med andra och börja lyssna på ditt inre, dina behov och dina drömmar för det är då din kropp och själ kan leva optimalt. 

Besök CORPOS hemsida

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-