Frontwalker ladies open

Hej!, 

 

Nu har jag precis spelat två tävlingsdagar på Botkyrka i Stockholm, det är en Nordea-tävling här (Sverige-touren) och jag gick min första runda i onsdags. Min känsla och mitt spel var riktigt bra, jag slog långa drives och hade grym puttning, allt på green var inom lätta avstånd för att sänka för fina par. Jag avslutade med en riktigt onödig dubbel-bogey som jag försökte glömma bort så fort jag gått utav green! Förutom den tabben var mitt spel där!, det känns så otroligt skönt att vara på rätt väg tillbaka, att se att det är möjligt igen. I flera veckor, ja faktiskt månader har det inte sett ljust ut, visst jag har försökt att vänja mig vid protes, ny hylsa, svinga med protes, åka bil på tävling (vilket är så annorlunda!), och ovanpå detta har jag velat scora. Allt detta har gjort mig lite frustrerad då jag inte har världens bästa tålamod, det ska hända nu, idag, helst igår : )

 

MEN nu börjar det hända!! och dte är jag så glad över. 

- vant mig vid protes = check

- vant mig vid nya hylsan = check

- svinga med protes = check 

- åka bil på tävling = check (även om målet är att kunna gå rundorna i framtiden)

- scora = snart check

 

Jag missade cutten i tävlingen, men lämnar den med en fin känsla och bra spel. Det gör mig väldigt glad. Även fast ajg inet fick ihop till en score som täckte till cutten är jag nöjd, jag blickar framåt!

 

Kram Carro 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-