Träning på Karlstad

Hej,

 

Idag har jag kommit långt i mitt spel!, först körde jag träning på rangen för att få in min nya rörelse där hylsan inte är i vägen och jag är fri att svinga fram. Jag får otroligt bra skjuts i klubban då och det är även lätt att vara centrerad genom svingen, att jag inte fastnar i baksvingen som jag tidigare gjort, då försvinner kraften. 

 

Efter passet på rangen hade jag en lektion med Fredrik, den var riktigt bra! Vi körde järnslag, drivar, chipp och puttning. Direkt efter lektionen gick vi ut och spelade nio hål och jag fick för första gången till alla mina slag, (sedan jag började spela med protesen), det lönar sig att var tålmodig! Äntligen!!! : D Jag är så glad för det!! Ett stort kvitto på att jag kan komma tillbaka till hur jag spelade innan och även bättre än förut! : )

 

Nästa vecka är det tävling i botkyrka!, det ser jag fram emot!

 

Kram Carro 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-