Nytt nummer Ungagolfare

Idag kommer nya numret utav Ungagolfares e-tidning! Kul! Den är späckad med nya reportage och utmaningar, mycket läsning!

Gå ut och läs den här

 

Igår körde jag både gym och badminton, riktigt kul men det känns i kroppen idag, precis som det ska göra : ) Hylsan börjar kännas bättre och bättre och det är väl för att jag vant mig vid den nya tekniken och fastsättningen, vilket är vakuum. Det går även bättre att spela golf med den vilket jag är så glad för, äntligen! Jag har fått kämpa med att hitta mina lösningar (och får det fortfarande), men nu är jag i alla fall en bit på väg. I baksvingen har jag hittat en vinkel som inte gör ont men också där jag kan få kraft i slaget, så att vikten ändå är fördelad över båda fötterna. Det har hjälpt mig att komma fram i svingen på ett bättre sätt och därför tror jag detta kommer leda till någonting bra! : )

 

Kram Carro 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-