Camp Visingsö !!

Hallå!, 

 

Nu när sommaren gör sitt intrång och det blir skönare och skönare väder ute, vad är då inet härligare än att köra igång träning ute i naturen? Jag blir i alla fall väldigt peppad på detta, än så länge har jag inte testat en springprotes, men jag hoppas att det snart ska gå för det är något jag verkligen saknar!

 

I alla fall, Träningsläger på visingsö är något som borde checkas! Just nu anordnas "vanliga" läger där för alla med Crossnatureträning, TRX (träningsband), kost och motivationsföreläsningar, promenader, golf, simning, vattengymnastik etc. Men nu ska de börja anordna träningsläger för amputerade!! Spännande och kul!

Det kommer förhoppningsvis vara ett läger redan i höst och säkert nästa vår! Tycker det är perfekt för alla som inte är säkra på hur det går att träna när man blivit av med ett ben eller en arm, eller båda!, Inspiration och något som betyder mycket!

Jag kommer blogga om detta mer framöver, tills dess, håll utkik på www.camvisingso.se

 

Ha en bra helg och njut!

 

Kram Carro 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-