Hemma

Hej!,

Hemma från träningslägret!, har varit riktigt bra som ni kanske förstått! : )
Det är hel-njutning att få möjligheten att spela på sådana fina banor!

Jag hade ett intressant samtal med min mental-coach under vistelsen i spanien, vi pratade lite om hur människor ser på olika saker, hur vi reagerar, hur vi tänker och handlar. Det med att se på olika sätt på saker och ting är något jag tycker är intressant!, fick en fördjupad intro till att se olika saker i dimensioner, den yttre fakotrn är en dimension, den inre är en osv. När jag fick höra detta blev jag direkt nyfiken på om vi kan se dessa lika mycket eller om man är dominant på något sätt. Det yttre handlar mer om det vi verkligen ser, allt som är objekt, allt som finns på papper, osv. Det inre handlar mer om känslan, tänket och energin som inte går att "se". säkert är det beroende på detta som alla reagerar olika, men det är bara min egen teori. Det kanske låter som att jag funderar mycket på allt, men jag tycker bara att det är så intressant att stanna upp ibland och tänka till. Det tror jag underlättar för alla då vi kan få en förståelse för alla olika sorters människor! Det blir mycket roligare då : )

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-