Nu känns det!!

Hej!,

 

Träningslägret i Halmstad är nu över, Vi var i huvudsak där för fysträning det var riktigt lärorikt! Första dagen körde vi igenom screening med Malin (som är TPI tränare*), jag gick bet på min höftrotation!, den var faktiskt inte alks bra. Jag visste att jag var stel men såhär!, oacceptabelt Carro :)
Idag fick vi i alla fall ett program att jobba vidare med, såklart innehöll mitt massa övningar kring höft/bäcken. Skuldrorna fick sig också en liten passning och jag kan redan nu känna utav att morgondagen kommer bli tuff för mina muskler : D


Det var även underbart väder idag, sol och 7 grader!, så jag tillbringade några timmar på rangen. Jag känner att det är så viktigt att få slå massor!, jag behöver mata bollar för att jag ska bli van vid de nya!! Det blir en koll hos ortopeden till veckan då infästningen/hylsan inte känns hundra. Det är den viktigaste förutsättningen för att jag sedan ska kunna prestera på banan!

Ha en bra kväll mina vänner, för mig spenderas den i SJ:s kupe!! Det måste väl ändå räcka rätt långt ;)
Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-