Ajajajajaj....

Hej!,

Första dagen i Halmstad, den har varit fylld med träning, både golf och gym. Vi träffades imorse vid nio för att sätta igång lägret, det var -2 och en kall blåst som drog över Halmstad träningsområde!, men vi började i alla fall med en runda på lilla korthålsbanan, riktigt kul att slå från gräs här hemma i Sverige! Slagen kändes okej men jag måste medge att det var tufft då det var så kallt. Nåväl efter en kaffe var det dags för ännu en runda och då hade solen värmt upp området och det mätte ca 7 grader. Mycket lättare att slå då och jag kunde fokusera mer på spelet än att bara hålla mig varm, men det är detta försäsong handlar om i Sverige!! Det går inte riktigt att lita på att det ska vara fint väder i Mars!

 

För övrigt har jag, Kjelle och Nicke underhållit oss med Melodifestivalen ikväll, en fruktansvärd andra chansen faktiskt, jag hade en enda förhoppning, den där bananen! Bara för att han är så skön och för att man får sig ett gott skratt, men icke! Min favorit är fortfarande där, Loreeeeeen!! Go!

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-