Nyår kommer upp !

Jag är på plats hos Martin och ska fira nyår, jag ser fram emot det jättemycket. God mat, vänner och infirande utav nya året - kan det bli bättre?

 

Mellandagarna har varit riktigt härliga, med sol och flera plusgrader har det varit möjligt att stå ute och slå på rangen. Jag tog med mig Genium och åkte till banan med syster min för att testa att träna på allvar med benet. Det var hur roligt som helst!! Balansen var mycket bättre än förra gången och jag slog väldigt bra slag!!!! Jag blir så lycklig. Att jag kan använda benet och spela golf, slå likvärdiga slag som förut, ger mig väldigt mycket hopp om att komma tillbaka till samma nivå som jag hade innan!

 

Något jag också testade att göra nu när jag fått mitt superben var att åka och spela badminton!!! : D Det funkade ju också hur bra som helst!, okej att jag inte var den snabbaste på planen så fick jag tänka mycket spelstrategi och försöka befinna mig på rätt plats, var jag inte där flög mitt racket mellan händerna och jag fick slå både forehand och backhand med båda händerna :D 


Att jag gått på kryckor i sju månader har gett sin effekt och jag kunde dra till bollen dubbelt så hårt som innan, väldigt roligt! Har man inte farten så får man använda kraften!, det känns i badmintonarmen nu : )

Kommer definitivt bli fler gånger!!

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-