Hemma i vinterland !

Hej,

Det har varit dålig uppdatering de senaste dagarna, när tävlingen drog igång har det varit fullt schema och jag har varit helt slut!!


Men så roligt det var, syster min spelade så otroligt bra och jag är så stolt över dig. Louise var uppe i toppen efter dag två (låg delad 6a!), och hade sådan fin golf i sig, men det var första gången som hon varit så högt uppe i en tävling (och nu i finalen dessutom) och det resulterade i att huvudet inte var med dag tre. Tv-kameror och publik gjorde den pressade situationen påfrestande och spelet var inte där, så det blev en tapper 77a. Till sista dagen kändes det som om hon hade allt att vinna och gick ut med att bara ha roligt! OCH vad kul det var, syrran dräpte i birdie efter birdie och spelade med ett stort självförtroende! Idag var det en annan Lollo som var på banan och det var en fröjd att se, till slut noterade hon 10 slag bättre än dagen innan, en 67a!! Och delade bästa scoren med vinnaren Alexis Thompson! Hon är från USA och bara 16 år gammal, imponerande.

Jag blev sjukt sugen på att spela när jag tittade på syrran och alla andra spelare. Jag vill bara iväg och träna och bli bättre!!
Men nu ska jag fira jul och nyår hemma i sverige, jag hoppas på en VIT en!!

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-