Idrottsgala !

Hej !

 

Igår var det alltså dags för idrottsgalan i Linköping!, det var succé och så himla roligt!

Kvällen började lite försiktigt med genrep för oss prisutdelare för att kolla så att ljud och bild fungerade korrekt. Efter det drog minglet igång!, det var riktigt roligt och vi träffade många trevliga människor! : )

 

Under middagen var det underhållning i form utav en trollkarl som trollade fram duvor och papegojor från ingenstans! Jag blir så imponerad när det gäller sådan magi, det är häftigt!! I hans andra trick letade han efter någon att dra upp på scen, bland alla (nästan 600) blev det jag!, oj oj oj, jag skulle upp på scen för att granska det kommande kort-tricket. Men åkte dit igen!, hur är det möjligt att inte se hur de gör, jag begriper det aldrig. Fantastiskt duktig!!

 

Mera underhållning i form utav Velvet, Titanix och Andreas Esteché! Mycket trevligt och det började närma sig prisutdelningen....jag visste att jag var nr 3 upp på scen. Det började bli ordentligt nervöst...! Jag vet inte varför jag blivit så nervös!, jag har ju gjort värre saker. Men precis som det kändes innan direktsändingen på TV4 så flög hundratals fjärilar i magen, handsvetten gjorde sig påmind och tanken om att jag kommer svimma var väldigt påtaglig. Varför?


När jag sedan kom upp på scen släppte allt, inte ett dugg nervös och det gick fint att prata där uppe i talarstolen, få kuvertet, läsa nomineringen, och sedan gratulera vinnaren! Galant!, och det var så roligt!! : D


De var där och filmade från 24corren så om de lägger upp något från det på webben så lägger jag in det här!

TACK för en fin kväll Topp100 och för att jag fick komma och dela ut det fina priset, till årets handikappidrottare! Grattis Josefin Abrahamsson som fick det!

 

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-