Julpyssel

Hej !

 

Idag var det dags för sjukhusbesök, men bara oskyldiga Ortopeden, mycket trevligt möte hade jag där idag! : )


Nu är det bara 7 dagar kvar innan jag måste lämna tillbaka mitt testben Genium....! Jag är så tacksam för att jag haft möjligheten att testa detta ben men känner ändå en sorg då det känns som att jag ger bort en del utav mig själv. Jag tycker om det så mycket och har lyckats använda det i alla situationer och det fungerar så oerhört bra!! Jag vill ha detta benet!! Jag hoppas verkligen att det blir så

I eftermiddag var jag hos min fina vän Emelie och julpysslade, jag älskar verkligen julens intåg!! Även fast det verkligen inte är kul för golfens skull så tycker jag det är så mysigt när snön kommer! När det knarrar sådär tomtigt under fötterna när man är ute och går, när det är helt vitt och fint, när solen lyser på snön så att den blir magisk mjuk och fin. Ja, nu drömde jag mig bort..

 

Imorgon väntar ett nytt mördar-körar-gympass på SATS!!, mmm!, gött! Kroppen har jobbat sig bra in i den tuffa perioden och imorgon står 80% utav MAX på schemat!, efter det är jag helt mör, det kan jag lova : )
Ska träffa Lars och Niki imorgon!, skriver mer om vad det handlar om imorgon!!

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-