Östergötlands......idrottsgala !

Hej !

 

Fylld dag med massor att göra!, riktigt kul men nu får jag verkligen fokusera på att hålla ögonen öppna!, innan det äntligen är dags för att sova!

Efter gymmet åkte jag för att hämta min nya långklänning!! : D En blå DRÖM. Jag nämnde i ett tidigare inlägg att jag var iväg för att hitta något vackert, det var detta jag då pratade om. En galaklänning som jag ska göra mitt bästa för att bära upp på.......Östergötlands idrottsgala !! : D


Jag har fått en förfrågan om jag vill dela ut pris till årets handi-idrottare! Riktigt roligt och ärofyllt!! Jag blev så glad när jag fick frågan och detta kommer bli så roligt!! Första gången på en riktigt stor gala, eller kan jag räkna gymnasie-balen till denna skara!?, den var också ganska pampig : )


Knixet blir nog att hitta skor som ska få ansvar att bära klänningen.....jag kan nog få problem att gå i mina 10 centimeters.....! Men bara kanske : )

Imorgon väntar en välförtjänt "hot stone" massage, det är inte ofta jag unnar mig något sådant så det är alltid lite extra när det händer. Underbart : )
Sov gott!
Kram Carro

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-