Spel på banan!

Hej !

 

Det har varit en mycket bra dag, igen! : ) Vi åkte till banan vid halv nio imorse, började med 50 bollstestet, vilket är ett putt-test! : ) Det verkar som att denna resa går ut på att testas! haha, vilket som, det var lärorikt och jag fick in en bra känsla. Direkt efter slog vi några bollar på rangen och efter det var det dags för...resultaten! Från alla tester vi gjort de första dagen var det dags för grillning! De var mycket grundligt gjorda och jag fick en riktigt bra överblick på hur allt ser ut just nu. Mitt mål med denna resa var att ta reda på OM och HUR STOR skada svingen tar på mitt knä. Det såg jag fram emot att se när vi fick resultaten! Faktiskt så är det inte riktigt som jag trodde, att knät gör rörelsen fel, utan det är muskler ovan och nedan som beter sig annorlunda än hur det ska. Det ger en fel rörelse genom svingen. Mycket intressant tycker jag.

 

Däremot fick jag svaret att om jag ska spela med protes så måste den vara perfekt inställd, till rätt längd och allt för att det ska fungera bättre än att stå på ett ben. Efter det är det - goood to gooo! : D haha om det vore så enkelt ; ), fast det vill jag inte !

Vi spelade lite på banan idag också, då passade jag på att testa igen med protesen! Börjar bli mer van vid den under svingen vilket jag gillar. Men det som är svårt är att få till "rätt" rörelse i framsvingen....det tar sin tid!

 

Ser fram emot ytterligare träningsdag imorgon! : )
Sov gott!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-