Som i en bastu !

Hej!

 

Vi är framme i Phoenix! Efter en låång resa var det väldigt skönt att äntligen vara framme. Golfbagen fick för sig att åka en annan rutt än vi och var borta vid ankomst, som tur var fick jag den ett dygn eftet!! Det hade varit fint att "tappa bort" splirrans nya klubbor.. Vi bor på ett mysigt hotell och värmen kan man inte klaga på, 37 grader var de idag!!! Det är som i en bastu, otroligt.

 

Idag spelade jag in banan Rio Verde, den var i mycket bra kondition och det rullar bra på greenerna. Min största utmaning var bermudan...men det ger sig ganska fort. Annars är banan väldigt öppen, ligger mitt i öknen bland kaktusar och är faktiskt ganska kort. Det ska bli riktigt kul att tävla igen!! Den börjar inte förrens i övermorgon så imorgon ska vi ta en välförtjänt vilodag och titta runt lite. :)

 

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-