Fantastiska syster !

Hej!

 

Nu är VM underhållningen slut : (, men vilken rafflande avslutning de blev! Blev ju både spänning, glädje och ledsamhet på slutet. Sorgen syftar jag till Emma Green Tregaro...det var ledsamt att se henne åka ur när hon satsat så mycket på detta. Men som vi alla vet kan vi ju inte prestera på topp hela tiden. Lyckan kom när jag fick se Bolt gå i mål, äntligen!, eller vad säger man! Efter tragedin på 100m så höll jag på honom ännu mer nu, men vilken sprinter han är! otroligt! Där blir man inspirerad!

 

Någon annan som imponerade stort på mig igår var min fantastiska syster Louise!, hon, tillsammans med sju andra ledde tävlingen i Österrike (LET) på -5. Då efter första rundan! Mäkta imponerad är jag, även fast jag vet att det är din kapacitet, så var det så kul att du äntligen fick det ur dig. Jag tycker att det är så roligt att det går så bra för dig, du är värd all lycka så som du kämpar och tränar! Efter idag ligger hon på en 23 plats, ni kan följa henne på Ladies European Tour

 

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-