Arizona !

Hej!

 

Alla nya kontakter jag har skaffat mig senaste tiden har lett till otroligt roliga upplevelser, det har fullkomligt öppnat en ny värld för mig, nästan en som jag inte visste fanns. Tycker att det är lite sjukt att en del saker jag har varit med om i sommar har jag aldrig hört talas om förut! Men man ska lära sig något varje dag sägs det ju...

 

det jag ska komma till är att jag fick ett mail i veckan, ett mail från en tjej i USA som bjöd in mig till en tävling i Arizona, de har en handitour (men tyvärr inte för alla funktionshinder, diskriminering!?) där och detta är alltså finaltävlingen för året! (vad jag förstod) Den spelas i Arizona och på en bana som heter Rio Verde, jag har tittat på deras hemsida och den ser fantastisk ut! Öken, kaktusar, grönt, berg och 35 grader, - ja det där ser ut som en typisk Arizona-bana sa Lollo. KUL ! : D (alla tips välkomnas!)


jag är så glad och tacksam för allt som bara händer, jag njuter utav allt och tycker det är så roligt. Hittills har jag kunnat fylla en bok med upplevelser, det är otroligt.

Ska ta natten nu med allt positivt i tanken,


Sov gott !

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-