Dimman börjar lätta

Hej! 

 

Tävlingen Swedish Invitational i Malmö och på Bokskogen är över för denna gång. Jag hade riktigt roligt då jag har träffat så många snälla människor, haft kul på banan samt fått hur mycket inspiration som helst.

 

Det börjar bli mer klart nu, vilka krav jag ska ställa på mitt nya ben, vad det ska klara utav, se ut och framförallt vara funktionellt när jag spelar. Det blir nästa mål, jag ska hitta en för jäkla bra protes, så att jag är tillbaka till 100%, just nu är det bara 80%. Men det är ett stort jobb jag har framför mig. Även om jag sett alla möjliga proteser, funktioner och utföranden, så vet jag fortfarande inte vilken som passar mig bäst. Time for research! 

 

För det första är jag så imponerad och inspirerad utav dagarna i Malmö, vad jag sett ger mig ännu mer perspektiv på saker och ting. Alla personer som var där, med olika funktionsnedsättning, som fått ändra livet precis som mig, som ändå spelar golf med en sådan glädje. Då vet man verkligen hur viktig attityd och inställning till livet är, jag måste säga att det var några utav de "starkaste" personerna jag mött i hela mitt liv, jag var mållös de första dagarna. 

När det gällde spelet var det tufft för mig. Jag gick från herrtee och banan var uppsatt till 5800m, det kändes som 6200...just därför att det regnade nästan hela veckan och det ger ingen rull. Det var lite annorlunda att skriva in i banguiden att man hade 200m kvar till flaggan på inspelen....! 

 

Jag avslutade med bra spel igår och det kändes jätteroligt!, då vet jag att det finns där!, jag får ha med mig de bra slagen i bagaget i kommande tävlingar! 

 

Kram Carro 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-