Vädret kan vara fint i Irland!

Hej! 

 

Det kan faktiskt bli fint väder i irland!, ; ) idag har vi sol! Wow!, nästan lika bra som hemma just nu :), fick rapport om att det är sol och 25 grader...varför sitter man här med ulltröja av och på? 

 

I vilket fall, det är riktigt mycket Solheim cup känsla här. Skyltar, kepsar, tröjor, pins och bilder som hänger överallt!! Det känns att förberedelserna inför den tävlingen är på högtryck! Vi fick igår rapporter om att vi inte får gå i ruffen eller det höga gräset när vi går ut och tittar på Lollo och de andra spelarna. För att banan ska sparas inför just...Solheim cup. Som tur är har vi lyckats fixa bil så jag kann åka runt och titta när lollo spelar, det finns belagda vägar efter hela banan vilket är väldigt bra.

 

Jag hade en träff med Lourette från sydafrika och hennes coach idag. De ville ha en intervju med mig om allt som har hänt eftersom hon ska skriva en artikel om mig i en sydafrikansk tidning. Kommer bli kul att se hur det blir, det var en riktigt rolig intervju att göra. Vissa känns bättre och roligare än andra : ) 

 

Imorgon börjar det!!, Go Lollo!!!

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-