Härliga nyheter från Skottland!

Hej!

 

Pratade precis med syster min som befinner sig i Skottland, hon var där för att spela british open kvalet nu i måndags. Ledsamt nog så missade hon att säkra en plats med ett slag utan noterade på par. Det gjorde även sju tjejer till och ett särspel var ett faktum för att särskilja tjejerna och dela ut de åtråvärda 5 platser som fanns kvar! Första särspelshålet = par (som alla andra), andra = missad birdie (nu var de bara tre kvar och en plats återstod), till sist missade lollo och en annan tjej paret och de stod utan platser! det kan man verkligen kalla att, "falla på mållinjen"....så synd jag tyckte om syster min, hon kämpar och nöter och vill det här så mycket! MEN det är i andra hand inte "end of the world", hon fick en redig upplevelse som ändå ger en himla bra återblick på det "misslyckade" kvalet! Eftersom hon är andra reserv i tävlingen får hon spela inspel och gick idag ut med en annan svenska och en tysk spelare, efter fem hål ser de en ensam tjej som står och väntar, hon presenterar sig som - Yani, can I join your group?


Lollo tänker...Yani, Yani, Yani...hmm.-....Yani TSENG!!!! Herregud ska hon gå med i våran grupp!
Yani är för nuvarande världsetta och vilken prestige är det inte att få gå med henne, vilken vinst syster min fick till slut!, där kan man få lite inspiration : D

Nu är det sängen !


Gonatt!
Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-