På rätt sida sträcket

Hej!

 

Dagen inledde med regn, regn, mera regn, blåst, blåst och ännu mera blåst - nästintill stormvindar!! Ruffarna var mastiga och vissa hål väldigt tuffa i både vind och blåst!! Lollo, Julia, Jenny och Louise gjorde en riktig kämparinsats idag och jag är imponerad över både humör och spel, fantastiskt! Måste säga grattis till syster som fick pris för bästa score idag, +2!!


Det var ned väldigt mycket ödmjukhet och "jävlar anamma" som vi gick ut idag och spelade!, det kom till oss och efter dagens spel hade vi spelat upp oss till en tionde plats! Härligt!!

 

Nu är halva tävlingen spelad och vi ser redan fram emot imorgon!, då är det foursame och bästboll som spelas. Jag ska gå in och spela foursame med syrran på Donald Steel banan och det ska bli så roligt! Sätter jag glädjen främst så kommer spelet, det vet jag : )
Imorgon kör vi ytterligare så det ryker!, heja Karlstad!!

 

Inslaget på svt:

http://svtplay.se/v/2479870/golf/drommen_blev_sann_for_caroline_larsson

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-