Till äldsta klassen!?

Hej!

 

Idag åker laget iväg till Barsebäck!, jag ska se om det går att följa oss någonstans, annars får jag försöka blogga varje dag. Men det är ett ganska tufft schema då vi spelar 8 rundor på 6 dagar...

 

Jag har laddat upp med några saker som jag tror kommer underlätta den eventuella ronden som jag kommer att spela. Jag har köpt en sugpropp..! Att sätta på putterskaftet, så att man kan ta upp bollen ur hål utan att böja sig ner. Haha därmed har jag "anmält" mig till äldsta klassen...


Men jag tror att det kommer underlätta då jag slipper anstränga knät mer än nödvändigt. Det krävs ganska mycket utav knät bara under ett slag, stabilitet, styrka, viss rotation, balans och att jag kan lita på att det håller! Men nu kör jag!, allt eller inget : )

GRATTIS till EM damerna som tog guld igår!!, final mot Spanien och det är riktigt bra och imponerande att ni vann!!, go Sweden!!

 

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-