"Carro-anda"

Hemma från en fylld dag!, fylld av golf, träning, inspiration och roliga möten! Jag var som sagt på Frösåker för att träffa alla EM-lag och alla coacher. Det verkar som att de har haft ett riktigt roligt läger allesammans med team-building övningar. Det är sånt där som ligger till grund för hur hela gruppen funkar och vilken stämning som det blir, så viktigt! Måste tacka alla för en fin dag, tack för att jag fick komma och för att jag bemöttes på ett så bra sätt! :)

 

När jag kom dit var stämningen på topp och alla underhölls med "fångarna på fortet" övningar som verkade väldigt roliga. Efter dem var det egen tid och då fick jag chans att träna på rangen, det kändes bra men jag var rejält trött i kroppen efter gårdagens gympass samt G-trainer upplevelse!, så jag tog det relativt lugnt.
När den lilla träningen var gjord var det dags......dags för mitt första lilla "föredrag"!, det var lite nervöst, även om jag hade tänkt ut ungefär vad jag skulle berätta så blev det helt Blankt när jag började..... Oj oj....
Men jag tog mig igenom det som tur var!, puh!, och jag tror att jag blev förstådd med så alla blev nog nöjda till slut i alla fall!


När det är första gången man gör något är det alltid lite så att man inte vet hur det kommer att bli, håll tummarna och hoppas på det bästa!, :), det är nog den inställningen som funkar just nu!

Jag och Kent summerade mitt budskap och döpte det till "Carro-anda", något som EM lagen skulle ta med sig när de åker imorgon. Det innefattar alltså,
- låt spelet komma till dig
- Man har alltid ett val
- Var positiv och glad
- kör! (el Kötta! Som Patrik skulle sagt:)

Det var riktigt kul att träffa er alla, ett stort Lycka till, till er!, hoppas på fyra guldmedaljer hem igen!! : D

http://www.golf.se/Tavla/Swedish-Golf-Team1/Blogg/

 

Gonatt!
Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-