Vilket lyft!

Hej!

 

Det var verkligen så jag kände idag när jag testade G-trainern!, jag fick på mig de svarta, jättetajta(!) cykelbyxorna med den tillhörande "kjolen" som det sitter en dragkedja längst ut. Fick sedan hoppa i maskinen och fästa dragkedjan i den uppblåsbara "säcken". Sedan tryckte vi in att jag skulle väga ungefär 15 kilo och satte igång hastigheten på springbandet under. Jag kände att hela säcken fylldes med luft och jag nästan svävade i luften, vilket tryck det blev! : )


Så började jag och gå...protesen gick fint med och till slut hade jag klarat av att gå 15 min!!, utan att hålla i mig, och med bra gång!
Det var jätteroligt och jag fick verklige mersmak, det där måste jag testa mer utav. Det är främst jättebra träning för min gång med protes då den blir mer balanserad och jämn, vi kan höja både hastighet och vikt för var gång så kommer jag snart se att jag kan gå "snyggt" med mitt extra-ben.

 

Imorgon bär det iväg till Västerås, jag ska titta in på herr-, dam-, flick- och pojk EM lägret där! Ska bli riktigt kul, men ännu oklart vad som kommer att hända :) jag kan tänka mig att det blir en händelserik dag i alla fall!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-