G-trainer

Hej!

 

Idag har varit en fullspäckad dag, minst sagt!
Jag började dagen med att gå 15 hål!, det skulle ha blivit 18 men miss i planeringen så fick jag avsluta innan det var slut. Lite synd eftersom det gick jättebra för mig idag, spelet satt bättre än jag tränat på hela tiden under den här månaden. Ingen missad drive och därav kunde jag få upp bollarna på green. Jag är stolt över mig själv som klarade utav det!, då ska det inte nämnas att jag stupade i sängen så fort jag kom hem..... jag var helt slut, det var ett kraftprov.

 

Efter de femton hålen och lite lunch mötte jag 24Corren som ville göra ett reportage. Inslaget kommer i slutet på veckan eller veckan därpå. Mitt liv är verkligen annorlunda nu mot förr, det är fullt upp och aldrig förut har jag blivit intervjuad såhär, jag kanske börjar få kläm på all media nu....

 

Under kvällen har jag tränat med protesen samt lite "gym". Det känns som att jag satte ribban lite högre idag, jag lär väl märka om kroppen var med på höjningen.....!
Imorgon ska jag till min sjukgymnast och på programmet står det G-trainer!, det är en slags springmaskin där man kan avlasta en del utav kroppsvikten med hjälp utav en uppblåsbar "säck" som man fäster runt midjan! det ska bli intressant att testa den, jag har aldrig gjort det så vi får väl se. I alla fall ska jag gå med protesen i maskinen och väga ungefär 15kg, målet är att träningen ska hjälpa mig kunna gå bra utan kryckor.

Laddar upp en bild från när jag stod och slog med protesen förra veckan....

 

 

Gonatt!

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-