Växel två, ilagd!

Hej!

 

Nu har jag precis varit på sjukhuset och fått min benprotes!! Äntligen!! Vilken lycka och vad glad jag blir!, det gick även bra på träningen, kunde hantera och styra protesen som jag ville och det gör nog att jag snart kan gå utan kryckor. Nu är det bara att lägga i växel två och träna med den. Jag sätter upp målet att om TVÅ veckor ska jag kunna gå obehindrat utan kryckor, det är ett högt mål men ibland måste jag sätta det för att komma någonvart. Jag vet inte om jag ska spela golf med eller utan den i sommar, det får bli obestämt de närmsta veckorna. : ) en bild kommer!!

 

TACK alla för all fin respons jag får, från reportaget och i övrigt! De betyder så jättemycket, känns väldigt gott att ha i ryggen. Att det finns så många underbara människor där ute gör mig helt varm!
Kul också att så många hittat hit, välkomna! :)

 

Nu är jag på väg till banan för att träna lite, måste jobba på att få foten att vänja sig ; ), jag blir ju inte trött i benet..... : D

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-