"- Precis som på touren!"

Hej!

 

Sändningen i Sport Spegeln ikväll var för mig "också" ren underhållning, vilket bra reportage det blev och vad fint de hade gjort det! Jag är riktig glad och stolt, det var faktiskt så att jag blev rörd själv. Jag vill skicka ett stort TACK till reporter Thomas och kamera-Kjell! :) tack för reklamen till min blogg också !


Vilken bonus även att det visades i Rapport!!, jätteroligt! : D

När jag såg inslaget idag fick jag samma känsla som jag hade när jag läste artikeln som VF publicerade tidigare (2v sedan). Först fick jag känslor och tankar att, stackars tjej som har råkat ut för detta, innan jag får påminna mig om att det är min egen historia. I detta fall såg jag mig själv hela tiden så känslan var inte lika påtaglig som den var i tidningen.


Men medan tiden gått är min situation, mitt leverne, nu min riktiga vardag. Det gör att jag inte tänker så mycket på det som tidigare hänt. Men för alla andra är det här väldigt "nytt". Nu är jag medveten om att jag processar detta väldigt snabbt, just därför att jag har en STOR längtan om att vara tillbaka snart igen. I takt med att det grönskar utanför vill jag vara med, i exakt samma takt. För alla vet väl hur fort en sommar går, den är över innan man ens hunnit få sig ett myggbett ; )

 

Jag antog utmaningen och kampen redan innan operationen, känslan blir bara starkare och starkare, jag vill, jag kan och jag ska uppfylla mina drömmar.

Jag hoppas verkligen jag förmedlade det i reportaget samt att andra kände inspiration, det är det jag lever för just nu.

 

Gonatt!
Kram Carro

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-