Jag har slagit mina första bollar

Hej!

 

Jag är så lycklig, det första målet är uppnått!!, idag har jag svingat och slagit mina första golfbollar på rangen! Jag och Martin träffade Fredrik (tränare) när vi kom till klubben och vi gick direkt in till studion.


Först var jag lite osäker eftersom jag bara hade provsvingat hemma och tappat balansen i framsvingen varje gång. Så jag frågade Fredrik om han ville hjälpa mig genom att hålla i mina höfter så att jag inte skulle ramla. Jag är rädd att ramla just därför att de på sjukhuset sa att jag kunde (om jag ramlar olyckligt) slå upp såret eftersom det inte är riktigt läkt ännu. Jag vet inte om jag tror på det eftersom det gått så lång tid efter operationen, men det är bäst att lita på vad de säger, så att jag inte gör något dumt : )


I alla fall, jag ställde mig tillrätta i stansen, det kändes stabilt, så jag svingade klubban bakåt, träffade bollen och svingade till slut FRAMÅT!, utan att ramla! Vilken känsla!! Jag slog med pitchen och lyckades få iväg bollen 70m!! Det var längre än jag trodde! NU är ett delmål avslutat, jag skulle åka och "träna"/slå bollar i veckan och nu har jag gjort det! Helt otroligt!

 

Jag blir själv förvånad av hur snabbt det gått, de har gått 2 & en halv vecka sedan ingreppet och jag står redan och slår bollar!, fast med viss hjälp om balansen men ändå :) vad jag blir glad! Det är ett stort steg mot mitt stora mål i sommar!
Vi filmade även svingen och jag kommer snart att lägga ut den här!

Dagen började med att jag blev intervjuad av VF (Värmlands Folkblad), de hade läst min blogg och jag blev så glad när jag fick förfrågan om att ställa upp på en intervju, just för att de tyckt att jag inspirerar så mycket med mitt sätt att tänka/skriva. Jag blev väldigt smickrad av det, det är ju mitt budskap med allt skrivande - att inspirera!
Intervjun gick bra och jag hoppas att de också blev nöjda :) , det kommer ett reportage imorgon i VF sport.


Eftersom det var första gången jag blev intervjuad själv på det sättet (tidning) fick jag tänka mig in i syrrans roll, hon får alltid till de så bra och har fått riktigt bra koll på det. Så även om jag inte kunde "rådfråga" henne innan så levde jag mig in i hennes roll :) haha, tack syster!

 

Imorgon börjat LET (ladies european tour) för Lollo och jag tänker väldigt mycket på dig, du är ute på din turné som det var tänkt att jag skulle varit med på (delvis). Det är något som gör mig lite ledsen nu, att jag inte kan spela själv samt vara med syster och vara caddie. Vi har så roligt tillsammans och även om det är ett hästjobb ;), så lär jag mig oerhört mycket. Som sagt, älskar tour-känslan! :)

Idag har jag tänkt så mycket och det har varit en riktig känslosam dag...


"Jag hoppas att det har gått bra för dig idag käre vän, jag hoppas vi hörs snart igen"

 

Kram Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-