Tåget har lämnat stationen, OCH jag är med på det!!!

Hej!

Nu har de gått 5 dygn sedan operationen, jag känner mig fortfarande väl och ser ljust på framtiden. Igår var dock en väldigt jobbig dag. Det var en sådan dag man är på botten, jag hade ont och var trött som tusan. De hade sänkt min EDA (ryggmärgsbedövning) och det var kanske därför jag hade så ont, eftersom de blev som det blev fick de höja dosen igen och jag har nu fått kompletterande tabletter då EDAn ska tas imorgon..

Efter frukost idag fick jag en väldigt trevlig överraskning, jag fick ett Nallebud!! Tack Åsa, Eric och Ture för den fina nallen som gjorde mig jätteglad!! :D!!

Jag blir så glad för all uppvaktning, i helgen var mamma och pappa här samt Martins föräldrar, det var så mysigt. Det är så skönt att känna att så många bryr sig när det känns svårt, känner att jag har all support i världen. Igårkväll hade vi även en filmkväll med Malin, det var så kul! vi såg no strings attached, men ja slocknade innan slutet så jag måste ge de en ny chans. :)
Haha

Jag har även varit uppe och tränat idag!, det går riktigt bra! Men det är en konstig känsla. Riktigt märkligt att bara stå på ett ben och aldrig kunna ta stöd av det andra. Det gick upp för mig igår när jag stod upp och först blev jag väldigt ledsen. Men idag har det gått mycket bättre, jag har även hittat en GRYM video på you tube. Den här människan har blivit den största inspirationskällan till mitt stora mål, komma tillbaka till golfen!!, han visar verkligen att det går!!
Titta på "Manuel De Los Santos"!!!!
Tror jag har läst att han är världens bästa handikappgolfare, han är verkligen helt otrolig!!!

Många kramar /Carro

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-