Torsdag, torsdag, torsdag och torsdag...

Torsdag, torsdag, på torsdag?, nu är det tisdag....det snurrar.....PÅ TORSDAG !

Nu är det verkligt, nu är det definitivt, det är en sanning, ofrånkomligt, kämpigt, en stor STOR klump i magen. Det är vad jag känner just nu, sedan lunch idag har en rädsla börjat smyga sig på, hjärtat gör sig påmint och slagen har blivit högre, en klump i magen har bildats. Nu har jag ingen återvändo. Det kommer att hända.

 

Jag var hos doktorn igår, då fick jag två bra nyheter och en dålig. Den första positiva var att tumören inte har spridit sig!! Tack gode gud!, det räddar mitt liv.

Den andra bra var att jag inte behöver genomgå någon cellgiftsbehandling, tack gode gud på den också. Det jag har hört verkar fruktansvärt så jag är väldigt glad att jag slipper de.

Den negativa nyheten var att jag har sammanlagt sex tumörer i benet och att en växer rätt så högt upp på baksida låret......det betyder att de måste ta av benet högre upp än jag trodde. Det betyder egentligen sämre rörlighet vilket i det stora hela inte betyder ett skit, det viktiga är ju att bli botad, för all framtid.

 

Det jag också fick reda på om min "sjukdom", kondrosarkom, är att det är en sådan ovanlig typ av tumörsjukdom så att det i nuläget inte finns någon behandlingsmetod mot den, det finns ingenting som egentligen biter på den. Därför är jag väldigt tacksam att det inte har spridit sig. Det drabbar ungefär 30-35 st utav 2 miljoner (!) människor vilket är helt sjukt!! Tänk att jag skulle vara en utav dem. Motsvarar 1% av alla cancerfall....

 

Jag är så tacksam för alla som bryr sig, skänker mig en tanke och delar detta helt fruktansvärda som jag har framför mig. Jag är så glad för alla mail, sms, telefonsamtal och kommentarer, det betyder jättemycket. Det gör mig varm i hjärtat att det finns så många underbara människor runt omkring mig, TACK, tack så mycket.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • marko » Argi+ !!:  ”hej tycker asså att ARGI+ är ett av de bästa tillskoten som finns, så ni som tän..”

  • Gunnar Samuelsson » Nyhetsmorgon :  ”Första gången jag hörde dig tala var i ett slags sommarprogram som gick för cirk..”

  • Susann Arvidsson » Föredrag i Simrishamn :  ”Tack för att du ger så mycket av dig själv. Du inspirerar och har en härlig fram..”

  • Ylwa » Valpisar! :  ”Underbara valpisar. Nästa säsong kommer jag ha med min egna hund på golfbanan! =”

  • Anders » Grym dag!:  ”Peter Magnusson vet jag inte vem det är. Du är mer kändis än honom!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-